Eilen koitti meidän karvanluovuttajalle vielä suurempi karvan luovutus. Emäntä päätti siistiä herran korvat ja tassut. Herran oli siihen tyytyminen ja hyvin tyytyikin. Vaikutti jopa siltä, että nautti operaatiosta. Emäntä vielä harjoittelee saksimista, mutta luultavasti kehittyy pikkuhiljaa. Kokonaisuudessaan tämä kevätaika on todella ihanaa aikaa, kun koko kämppä on siivouksen jälkeen taas sekunnissa karvoitettu. No, mutta ilman noita ihania karvoittajia ei vaan enää osaisi elää.

Nyt on pakko kertoa pieni salaisuus. Ollaan Leevin kanssa käyty tässä muutaman kerran kiusaamassa serkkua ja olen vienyt hänet koiranäyttelyyn ja mätsäriin. Lopputuloksena on ensi viikonloppuna kotiutuva suloinen kleinpitzuros. Jännityksellä odotellaan koirulin kotiutumista.

Tänään mentiin Leevin kanssa Espooseen vanhempieni luokse toivottelemaan äidille hyvää äitienpäivää. Porukat ilahtuivat eloisasta vierailustamme ja Leevi jaksoi viihdyttää heitä muutaman tunnin. Leevi teki vierailumme lopuksi taas tuttavuutta nuoremman kisulin kanssa. Katselivat toisiansa ja Leevi tanssahteli huonoin tuloksin kisulin edessä josko toinen olisi yhtynyt leikkiin.