Jee, odotettu loma alkoi tänään. Isäntä heräsi kuudelta aamulla ja lähti töihin. Itse kävin samalla koirien kanssa ulkona. Leevin kanssa käytiin vain pissatuksella korttelin ympäri, kun suunnitelmissa oli lähtö Espooseen vanhempieni luokse. Pepin kanssa käytiin tunnin lenkki Päiväkummun ympäri. Oli todella rauhallista ja ihanaa kävellä pitkin tyhjiä katuja ja puistoja.

Lenkiltä palattuamme nappasin Leevin ja lähdettiin autoilemaan kohti Espoota. Leevi kävi heti ensimmäisenä tutkimassa pikaisesti koko kämpän ja sitten majoittui hetkeksi makkarin oven taakse, jossa Kalle-kissa oleili yksinään. Vanhempieni toinen kissa Nappi jouduttiin päästämään pari viikkoa sitten paremmille hiirten metsästysmaille, kun sen yleiskunto romahti pitkän sairastelun seurauksena.

Vanhempien luona harjoiteltiin Leevin kanssa pöydällä oloa ja mitä herra päättikään ensi alkuun tehdä? Se hyppäsi alas pöydältä. En tiedä oliko ihan suunniteltu juttu vai luuliko vain astuvansa alas, mutta itse hieman säikähdin suoritusta. Leevi ei ollut moksiskaan asiasta ja nostinkin herran uudestaan pöydällä, tällä kertaa estäen kunnolla sen hyppäämisen alas. Harjoitukset menivätkin hienosti ja äiti osallistui treenaamiseen myös katsomalla hampaat ja tutkimalla koko Leevin.

Leevin kanssa leikittiin pallolla ja herra on sisäistänyt hienosti noutamisen. Veijari haki pallon ja toi sen hienosti minulle uudestaan ja uudestaan. Minun ihana Leevini :) Poika oli ihan elementissään.

Käytiin isän ja Leevin kanssa kävelyllä aseman luona ja nautittiin auringon paisteesta. Lenkiltä palattuamme vanhemmat saivat asuntoonsa pienen vieraan. Pikkuinen lintu lenteli parvekkeen ovesta sisälle ja tietenkin suoraan Leevin luokse. Poitsu oli ihan hämmästynyt, että mikäs tämä kaveri oli ja mistä se tuli.  Aika nopeasti Leevi alkoi kuitenkin tehdä lähempää tuttavuutta. Ennen kaverusten parempaa tutustumista nappasin Leevin syliini ja äiti otti linnun. Pikkuinen pääsi takaisin luontoon ja Leevi jäi etsimään uutta ystäväänsä.