Siis hyihyihyi! Tänään minä ja Leevi kävimme serkun ja Epun kanssa Laajasalossa lenkkeilemässä. Leevi ja Eppu kävivät lenkin päätteeksi kahlaamassa meressä, mutta uimaan ei kumpikaan uskaltanut. Leevi intoutui haukkumaan meressä lojuneelle kivelle, kun se oli niin pelottava aallokossa. Kävin sitten itsekin pulikoimassa meressä ja todistamassa Leeville, ettei kivi ole mörkö.

Meren rannalla lenkkeilystä seurasi se, että saatiin kotiin tuomisiksi useita punkkeja. Ensimmäisen ällötyksen huomasin Leeviä autoon nostaessani, kun siinä se viiletti turkilla iloisena. Samantien koirat ulos autosta ja hurja puistelu sekä koirille että ihmisille. No eihän se siihen jäänyt vaan autossa matkatessa Leevistä löytyi yksi monisäärinen ällötys. Perillä serkun luona vielä harjasimme ja tiirasimme koirat läpi, mutta mitään ei nähty, kunnes vajaat 10 minuuttia myöhemmin huomasin taas karvoissa jotain ylimääräistä vipeltävän. Yhteensä noita ällötyksiä löytyi Leevistä neljä ja serkun koirasta kaksi, joista toinen oli päässyt jo veren makuun.

Punkeista huolimatta koirulit nauttivat toistensa seurasta ja painivat oikein kunnolla serkun luona. Leevi oli melko usein alakynnessä ja tuntui vain nauttivan tilanteesta. Epusta on kasvanut oikein upea nuorimies ja virtaa riittää melkein loputtomiin.