Töistä päästyäni päätettiin lähteä lenkkeilemään muihin maisemiin. Lopulta päädyttiin Espooseen porukoille moikkaamaan kissanpentuja. Ensiksi kävimme kiertelemässä lähiympäristössä lenkki, minkä jälkeen rynnimme sitten innokkaina porukoiden luokse.

Kissanpennut oli pelastettu omaan huoneeseen, jossa kävimme avon kanssa niitä moikkaamassa ilman koiria. Kisulit olivat ihmeissään oven takaa kuuluvista erikoisista äänistä ja pysyttelivätkin suojaisissa paikoissa sängyn ja kaapin alla. Tuliaisiksi kissoille veimme uusia ruokamerkkejä maisteltaviksi. Peppi oli kovin halukas osallistumaan maistiaisiin ja harmikseen sai kokea pettymyksen, kun herkkuja ei tullutkaan.

Peppi päätyi nautiskelemaan sitten vanhasta lempiharrastuksestaan eli parvekkeella köllöttelystä, kun Leevi taas oli läkähtyä kuumuuteen läähättäen sydänkohtauksen partaalla sisällä. Viilenneltyään oloaan tarpeeksi, Leevi yritti taas tehdä kissoihin tuttavuutta haistelemalla niiden tuoksuja oven alitse ja tunkemalla kuonoaan toiselle puolelle. Kissat olivat kuitenkin saavuttamattomissa ja loppuvierailun ajan sekä Leevi että Peppi keskittyivät lähinnä lepäilyyn.