Joulua ollaan vietetty vieraillen sukulaisten luona. Eilen aattona oltiin vanhempieni luona ja siellä koirat saivat herkutella possun saparoilla ym. Peppi olisi kovasti halunnut auttaa kinkun syönnissä, mutta harmikseen joutui tyytymään omiin herkkuihinsa. Koirulit saivat paljon uusia leluja, joilla oli mukavaa leikkiä jo aattoiltana. Välillä kyllä tuli tunne, että lelut kiinnostivat kaksijalkaisia enemmän kuin koiria.

Isännän kanssa käytiin tänään päivällä minun sukulaisten luona Mäntsälässä ja tuotiin tuliaisina koirille hauska pallonheittokoje. Päästään sitä huomenna kokeilemaan mökillä ja voin kuvitella, kuinka Peppi ainakin nauttii juosta pallon perässä. Illalla suunnattiin isännän sukulaisten luokse. Alkuun koirien meno oli aika kaaottista, mutta todella nopeasti molemmat rauhoittuivat. Joulupukkikin saapui meitä tevehtimään, kumpikaan koirista ei ole aiemmin kyseistä herraa tavannut. Peppi otti pukin vierailun ilolla vastaan ja oli nuolemassa kovasti pukin naamaa, mutta Leevihän yritti karkottaa suuren punaisen paholaisen haukkumalla ja pakenemalla emännän selän taakse.

2174073.jpg

2174074.jpg

Lopulta kiinnostus kuitenkin voitti ja sitä mentiin tekemään tuttavuutta uuden ystävän kanssa.

2174076.jpg

2174077.jpg

2174080.jpg

2174081.jpg

Lahjoja jaettaessa Peppi oli sitä mieltä, että hänelle kuuluisi paljon enemmän lahjoja ja meni köllöttelemään lahjasäkin päälle ja katsoi epätoivoisena, kun säkki otettiin häneltä pois ja lahjat menivät ihan väärille henkilöille.

2174084.jpg

2174087.jpg

Lahjojen jaon jälkeen koirulit alkoivat olemaan niin väsyneitä, että menivät maate ja seurailivat vain ihmisten jutustelua ja jälkiruokien syöntiä.