No jopas on tullut taukoa kirjoitteluun! Näiden kolmen touhuilijan kanssa päivät ei vaan voi olla tylsiä ja aikaa kirjoittelulle ei vain tunnu olevan. Pari kertaa olen kyllä yrittänyt alkaa kirjoittaa, mutta joku sen aina keskeyttää. Eilen aamukahvia juodessa hymyilin sille tilanteelle, mitä seurasin olohuoneessa. Leevi yritti kutsua Mineaa leikkimään peppu ylhäällä ja Peppi olisi halunnut saada neidiltä rapsutuksia, samalla Minean harjoitellessa konttausasennossa hytkymistä. Mukavasti perheemme arki tässä sujuu ja toivottavasti näin hyvin menee jatkossakin :)

Peppi on saanut kirjoittelutauon aikana koirakavereita ja päässyt juoksemaan niiden kanssa pitkin metsiä. Voiko olla mukavampaa, kuin kirmata vapaana pitkin lumisia maisemia ja härnätä hitaampia jahtaamaan itseään? Ihanaa, että samankokoista seuraa löytyi vihdoin täältä kaveripiiristä!

Leevin poikakin on käynyt meillä kyläilemässä ja yrittämässä ottaa määräysvallan :) Toisesta oli kasvanut jo iso mies ja kovasti meidän vauva kiinnosti herraa.

Mökillä ollaan käyty muutamaan otteeseen reissaamassa ja koiria juoksuttamassa. Lunta on ollut taas niin paljon, että Leevi nauttii vain auratulla pihalla olemisesta, eikä vahingossakaan eksy lumipenkkoihin. Kotona taas oli pakko hieman kaivella vallihautoja aitojen lähelle, ettei Pepille tulisi ajatustakaan aidan ylityksestä. Ihana talvi kyllä ollut taas ja kaikki saaneet nauttia mukavasta ulkoilusäästä.