Blogiin kirjoittaminen on vähän jäänyt melkein kuukauden ajaksi. Lunta on tullut niin paljon, että välillä kulkeminen pellolla on tuottanut suurta vaikeutta sekä ihmisillä että koirilla. Viime viikonloppuna sain tehdä meille lumeen polkua ja Peppi, Suuri Lumipeto, käveli perässäni, ettei vaan olisi joutunut uppeluksiin. Bussipäättärillä tauolla ollut kuljettaja katseli meidän suoritusta hieman huvittuneena. Tänä talvena on tullut kyllä peuhattua lumen peittämällä takapihalla melkein päivittäin. Koirat ovat olleet ihan innoissaan. Itse odotan kyllä hieman järkyttyneenä sitä aikaa, kun lumet alkavat sulaa.

Eilen koirat pääsivät muutamaksi tunniksi äitini hoitoon, kun mentiin katsomaan Karkkilasta yhtä omakotitaloa, joka on kyllä aivan unelma. Maanantaina mennään pankkiin kuulemaan millaista lainaa tarjoavat. Koirat olivat olleet hoidossa nätisti, mitä nyt Peppi oli yrittänyt muutamaan otteeseen vastailla alakerran koirulin haukkuun. Kissatkin saivat olla ihan rauhassa makkarissa portin takana.

Leevi 2v. on naapurin mukaan alkanut viime kuusta lähtien välillä haukkumaan ulkoa kuuluville äänille päiväsaikaan ja nyt sitten taas hieman harjoitellaan yksinoloa. Lisättiin vielä toinen radio olohuoneeseen ääniä peittämään ja siirrettiin herra pois ulko-oven läheisyydestä ääniä kuuntelemasta. Uskoisin jo herran olevan hiljaa, mutta pitää jutella vielä naapurin kanssa.