Lauantaiaamun hieronnan jälkeen suuntasin koirien kanssa mökille telmimään. Ensimmäistä kertaa reissasin yksin koirien kanssa näin pitkän matkan, mutta hienosti se meni ja toistekin uskaltaa. Perillä meitä odotti vanhemmat, veli ja siskontyttö. Veljellä oli auton purkutyö kesken ja päästiinkin koirien kanssa todistamaan auton hajottamista osiin. 

Sisälle kun päästiin ei mennyt kauaa, kun Leevi kipusi vanhempien sänkyyn ja nostikin upeasti jalkaa. Ei siinä auttanut enää kiellot, kun pissat lensi kaaressa ja makkarista tulikin kielletty alue Leeville. Ei herra tainnut tajuta, mitä pahaa tuli tehtyä.

Peppi oli veljen perässä kaikkialla ja nautti mökillä olostaan täysin siemauksin. Leevi-pirulainen kokeili minua oikein kunnolla ja päättikin juosta tietä pitkin naapureita haukkumaan, kun olivat tulossa autolla sienimetsästä. Herra kiersi autoa ja haukkui sisällä oleville sekä juoksi tietenkin minua karkuun. Pepin kanssa yritettiin alkuun saada Leeviä kiinni ja kun se ei onnistunut, tuli täti autosta auttamaan. Leevi ei kyennyt vastustamaan tädin seuraa, vaan tuli sitten meidän perässä pihalle. Pikkaisen kyllä hävetti. Onneksi naapurit ottivat asian huumorilla.

Herran temppuilut eivät tietenkään tähän vielä jääneet. Leevi päätti nimittäin juosta jonkun ajan päästä takaisin sinne, missä oli autolle aiemmin haukkunut ja kun autoa ei enää paikalla ollut, lähti se juoksemaan kohti muutamien kilometrien päässä olevaa traktoria, joka oli kokoajan seissyt paikallaan metsän laidassa. Millään ei näyttänyt enää olevan merkitystä, mutta silloin ihana suloinen Peppineiti tuli hätiin ja kirmasi herran kiinni, komensi hieman ja sitten pisti pojan pienten pepulle tuuppaisuiden avustamina tulemaan mökille päin. Tämän jälkeen poika ei sitten enää saanutkaan olla vapaana, vaan vietti aikaansa hihnassa häpeissään.