Peppi täytti viime viikolla kuusi vuotta! Kyllä aika vaan menee nopeaa. Tuo 1v neitokainen tutkii päivittäin jääkaapin ovessa olevia Pepin pentukuvia ja tuntuu, että siitä pentuajasta on niin vähän aikaa. Alkaa Peppi kuitenkin vanheta myös ulkoisesti, kun harmaus valtaa jo kuonosta melkoisen osan. Synttäreiden kunniaksi koirulit saivat herkkuja syödäkseen.

Leevin kanssa käytiin kolme kertaa hierojalla ja pienet selässä olleet jumit saatiin näin hoidettua. Leevi oli ensimmäisellä kerralla hieman rauhaton ja toisten koirien tuoksut häiritsivät, mutta rentoutui ihan lopuksi. Seuraavilla kerroilla jo nähtiin melko rauhallinen ja rentoutunut koira heti alusta lähtien. Hieronnasta oli kyllä taas apua ja katsellaan jos taas ensi keväänä viimeistään käytäisiin taas kerran tai pari.

Luntakin on pariin kertaan jo saatu maahan ja siitähän seuraa riehakkaita ulkoiluja. Onhan se meille ihmisillekin mukavampaa, kuin ainaiset kurakelit ja pesut. Toivotaan, että pakkaskelit jatkuisivat ja saataisiin nauttia valoisammista illoista ja aamuista.