Suuntasimme tänäkin viikonloppuna mökille koirien kanssa, jotenkin se vain on niin ihanaa päästä irti arjesta ja koiratkin nauttivat mökillä vapaudesta. Mökille saimme seuraksemme siskon tytön ja vanhempani. Tänään riekkumisten lisäksi saimme myös ahkeroida, koska päivän tehtävä oli kaataa pensasaita.

Peppi koki tehtäväkseen ihmisten härnäämisen ja oli kyllä siinä todella hyvä. Oksat, jotka saatiin kerättyä kauempana olevaan kasaan Peppi kyllä toi takuuvarmasti takaisin lähtöpaikalle. Pepistähän tämä oli niiiiiiin hauskaa, että jatkoi tihutyötään melko pitkäänkin. Leevi antoi ihmisten tehdä työnsä rauhassa ja ärisi yksinään boomerpallolle sekä keräsi itseensä hyvin paljon lunta. Leeviä pitikin käydä pitkin päivää sulattelemassa sisällä, kun kuonon alle ja takajalkojen väliin kasaantui poikaakin isommat lumikokkareet. Kävi ihan sääliksi Leeviä, kun kuitenkin tykkäsi temmeltää mukana, mutta eihän sellaisten lumikokkareiden kanssa pystynyt liikkumaan.

Juuri ennen hämärän tuloa alettin tehdä lumilinnaa, mutta Peppi vastusti ideaa melkoisesti. Neiti hyppäsi lumipallojen päälle ja hajotti ne moneen osaan. Pari kertaa koettuani pallon hajoituksen, terästäydyin ja ehdin kieltää neitiä ajoissa ja niin se vain jätti pallot rauhaan. Lumilyhtyjen teossa sain myös komentaa jättämään pallot rauhaan, kun neiti yritti varastaa valmiit pallot. Neidin oli vaikea ymmärtää, miksei saanutkaan nyt koskea palloihin, mutta hienosti jätti parista komennuksesta pallot ja valmiit lumilyhdyt rauhaan. Hyi minua, kun epäilin neidin kykyä totella! Leeviä ei jaksanut kiinnostaa moiset pallot ja linnat.

Reissussa kyllä väsähdettiin kaikki. Koirat ja isäntä vetelivät unta jo mökillä ja autossa, emäntä sitten kotona koirien kanssa :)