Eilen mentiin Leevin kanssa Viikkiin tapaamaan serkkua ja Eppua. Eppu oli kasvanut hirmuisesti viime kerrasta. Pojalla oli mm. häntä ja karvat pidentyneet huomattavasti. Myös väritys oli taas hieman muuttunut oranssisemmaksi. Kyllä se vaan on niin suloinen tapaus.

Serkun luona koirulit juoksivat ja painivat innokkaina heti tavattuaan. Eppu nautti Leevin poskien järsimisestä ja meidän isomies osasi taas olla niin hienosti pikkuisen kanssa. Leevi kävi myös kohteliaana herrasmiehenä auttamassa pikkuista tyhjentämään ruokakuppinsa. Kävimme illemmalla koirien kanssa seikkailemassa Herttoniemessä asti ja tutkimassa maailmaa. Eppu kulki reippaana ja rohkeana mukanamme ja matkusti osan matkaa serkun sylissä. Leevi näytti Epulle mallia poikana olemisesta ja tutki jokaisen uuden hajun matkalla.  

Tänään meidän piti lähteä mökille koirien kanssa, mutta itselläni oli herätessä pää kipeä ja niskat niin jumissa, etten voinut ajatellakaan tunnin autoilua mökille. Särkylääkettä ja eeze-suihketta nautittuani kipu hellitti niin, että päätimme lähteä Itä-Helsinkiin koirien kanssa lenkkeilemään. Suuntasimme siis auton nokan kohti Vartiokylänlahtea ja kävimme tunnin lenkin merellisissä maisemissa. Molemmat koirulit kävivät kastautumassa mahaa myöten kylmässä merivedessä ja olisivat menneet pidemmällekin jos hihnat olisivat antaneet periksi. Itse olin kyllä sitä mieltä, etten aio kastautua hyiseen veteen ja koirulit saivat nauttia vain kahlailusta. Lenkin jälkeen mentiin isännän vanhempia moikkaamaan ja koirulit osasivat rauhoittua hienosti alku häröilyn jälkeen. 

Huomenna saadaankin luulähetys kotiinkuljetuksena ja sitten on koirille koko kesäksi kaluttavaa.