Tänään matkattiin Leevin kanssa Mäntsälään tädin luokse. Perillä Leevi pääsi temmeltämään tädin pojanpojan kanssa ja mukaan mahtui myös serkun Eppu-koira. Epusta oli kasvanut pitkäsäärinen komea poitsu, joka tykkäsi nakerrella Leevin pullaposkia. Leevi taas tykkäsi, kun Epusta oli kasvanut melkoinen painikumppani. Välillä poitsut pitivät hetken huilitaukoja ja taas uudella virralla lähdettiin uuteen taistoon. Selvästi pojat nauttivat toistensa seurasta ja Leevi antaa pienemmän tehdä oikeastaan mitä vain itselleen. Eppu taas antoi Leevin nuoleskella korviaan niin, että välillä piti itse jo kieltää jatkamasta.

Ennen kotiinlähtöä saimme vielä toisen serkkuni Miira-koiran seuraksemme ja tähän neitokaiseen Leevi taas palavasti rakastui, vaikka ei saanutkaan vastarakkautta osakseen. Poitsumme ei oikein ymmärtänyt torjuvia örinöitä, vaan yritti sinnikkäästi ainakin viereen makaamaan. Neidon lähdettyä Leevi vielä pitkään norkoili ulko-ovella ja odotti toisen paluuta kuin kuuta nousevaa.

Mahtava päivä vietettiin siis Mäntsälässä ihanassa seurassa ja nyt ollaan ihan uuvuksissa Leevin kanssa. Itse asiassa Leevi on jo tässä vaiheessa ollut unten mailla jo muutaman tunnin ja kohta on muidenkin aika painua pehkuihin.