Aamulla sain soiton jääkaapin korjaajalta, että hän olisi tässä ihan meidän lähellä ja tulossa tutkimaan vioitelleen jääkaappimme kuntoa. Totesin olevani ihan pian lähdössä Espooseen, mutta korjaaja totesi olevansa nopea, joten toivotin hänet tervetulleeksi. Koirathan sitten oikein innostuivat sedän käynnistä. Ennen oven avaamista nimittäin katsoin, että hauvelit ovat rauhassa, eivätkä ihan ovella kytiksellä, mutta samassa kun ulko-ovi aukeni, Peppi rynnistikin ulos. Sain juuri ja juuri napattua neitiä niskasta kiinni ja vedin takaisin sisälle. Leevi päätti tässä vaiheessa, että hätä on suuri ja avasi suunsa. Koiria rauhoittellessani huoltosetä sitten kysyi ennen tuulikaapista sisälle tuloaan, että syövätkö ne hänet. Uskalsi setä kuitenkin keittiöön ja Peppi kohteliaana neitinä esitteli hänelle luitaan mm. kantaen niitä suussaan. Sedällä tuntui olevan hauskaa ja naureskeli vielä pois lähtiessäänkin hauvelikaksikollemme.

Ihanan aamun jälkeen lähdettiin Leevin kanssa Espooseen moikkaamaan kaverin hoitokoiraa, 7-vuotiasta Muusaa. Leevi sai kokea vanhemman nartun kurin oikein kirjaimellisesti. Leevin teki kovasti mieli leikkiä ja tehdä läheistä tuttavuutta, mutta vanha rouva oli hieman eri mieltä. Se antoi kyllä Leevin tulla lähelle, mutta liian tungettelevasta käyttäytymisestä Leevi sai komennuksen taka-alalle. Leevi totteli vanhaa rouvaa hienosti kunhan sai muutaman ärähdyksen muistutukseksi. Rouvan istuessa keskellä käytävää Leevi odotti, että tulin sen pelastamaan. Leevi näytti myös taitonsa kerjätä, vaikkei taaskaan mitään saanut ja pitihän sitä muutaman kerran haukkuakin ihan huvin vuoksi.

Peppi on ollut kotiin palattuamme melko huomionhakuinen. Neiti on muun muassa heitellyt tavaroita minne sattuu (useimmiten siis ihmisiä kohti tai tv-ruudun ohi) sekä pyörinyt jaloissa eli tehnyt kaikkensa, että me ihmiset hänet huomaisimme. Leevi ei ole jaksanut muuta kuin nukkua, ihme.